Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/rhboekho/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 73
Over Ons - RHBoekhouding.nl
Bel ons op: 06 413 16 325 info@rhboekhouding.nl

Boekhouding en consultancy Services

Boekhouding en consultancy Services

RH Boekhouding is een allround dienstverlener op financieel, fiscaal en administratief gebied. Wij hebben onze dienstverlening speciaal gericht op uw situatie en denken met u mee. Met behulp van onze real time boekhouding kunnen wij uw situatie snel en correct inschatten en u ondersteunen met belangrijke beslissingen.

Allround boekhoudkantoor

RH Boekhouding heeft jarenlange werkervaring in de boekhouding maar ook in het verbeteren van werkprocessen. Deze ervaring is opgedaan bij grote organisaties zoals KPN, Stryker (internationaal) en de overheid. Wij weten hoe belangrijk het is voor bedrijven om de administratieve processen op orde te hebben. Door je administratieve organisatie op orde te hebben en interne beheersingsmaatregelen ingeregeld te hebben, creëer je daarmee betrouwbare financiële cijfers die belangrijk zijn voor de verantwoording (jaarrekening). Of het bedrijf nu groot of klein is, om te kunnen schakelen is het altijd belangrijk om te weten waar u staat en belangrijker nog waar u naartoe wilt gaan.

Of u nu ZZP’er bent of DGA met een mooi MKB bedrijf, voor iedere ondernemer willen wij van toegevoegde waarde zijn en u inzicht geven met een duidelijk overzicht. Toekomstgericht dus, cijfers die u begrijpt en waar u ook écht iets mee kan.

Maak kennis met ons!

Ontdek het gemak en de voordelen van RH Boekhouding dat altijd voor u klaarstaat. Maak hier een vrijblijvende afspraak of bel direct 06–413 16 325.